Voorbeelden baby foto op hout

Een baby foto op hout is een mooie manier om de geboorte van jouw zoon of dochter te vereeuwigen. Of dit nou je eerste, tweede of vijfde kind is. Het is elke keer weer een unieke gebeurtenis. Daarnaast groeien ze zo snel, dat je zou willen dat ze zo klein zouden blijven. Je wilt natuurlijk al deze speciale momenten fotograferen en vastleggen.

Eigen babyfoto op hout

De mogelijkheden van een baby foto op hout

Babyfoto’s worden bij ons veel afgedrukt. Dat snappen wij heel goed, want wie houdt nou niet van een schattige baby foto aan de muur? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foto van jouw pasgeboren baby, maar ook als hij of zij een paar weken oud is. Wat wij ook erg veel zien, is dat kersverse ouders het geboortekaartje van hun zoon of dochter af laten drukken op hout. Dit is een erg leuke aankleding van de babykamer. Veel ouders laten een newborn fotoshoot doen, wanneer hun baby geboren is. Zo krijg je bijvoorbeeld mooie foto’s van jouw slapende kindje en detailfoto’s van de kleine handjes en voetjes. Deze foto zijn ook erg geschikt om af te laten drukken op hout. Kun je maar niet kiezen uit alle mooie foto’s? Ga dan voor een mooie babyfoto collage op hout!

Wij hebben speciaal voor jou een aantal voorbeelden van afdrukken van onze tevreden klanten verzameld, zodat je kunt zien of een babyfoto op hout iets voor jou is!

Een babyfoto op hout als uniek kraamkado

Ken jij een paar kersverse ouders en wil je hen graag een uniek en persoonlijk kraamcadeau geven? Dan is een babyfoto op hout super geschikt om te geven! Weet je alleen niet welke foto ze graag afgedrukt zouden willen zien? Dan is onze FotoOpHout Cadeaubon dé oplossing. Deze bon is verkrijgbaar vanaf € 10. Zo kunnen de ouders van de pasgeborene rustig een mooie foto van hun kroost kiezen en deze bestellen op hout of één van onze andere materialen. Ook is deze cadeaubon een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower. Ontdek de mogelijkheden en bestel een babyfoto op hout!